Burçlar

Günlük Burç Yorumları ve analizleri 21 eylül 2023 Perşembe

Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 21 eylül 2023 Perşembe ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi 17 Şubat Çarşamba 2021

21 eylül 2023 Perşembe – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

somut değerlerini, yaratıcılık ve beceri gerektiren işlerine kanalize ederek güzel ve başarılı işler ortaya koyabilirsin. İç huzur ve dengeni sağlamaya çalışırken, çevresel koşulların ya da ailevi konuların baskısı üzerinde olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde finansal konularda endişelerin artabilir.

21 eylül 2023 Perşembe – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

kişisel ihtiyaçlarının yanı sıra eğitim, seyahat ile ilgili alanlarda harcamaların artabilir ve bundan huzursuzluk duyabilirsin. Yakın arkadaşlarınla sanatsal bir faaliyete katılabilir, hayal gücünü ve sanatsal yeteneğini kullanırken kendine yeni bir maddi kaynak sağlayabilirsin.

21 eylül 2023 Perşembe – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

bugün bir tarafın daha tutkulu ve hırslı olsa da diğer tarafın şefkat ve anlayış bekleyebilir. Maddi konularda ya da ikili ilişkilerinde olayları büyüten enerjin en çok seni üzüp, krize sokabilir. Ekonomik konularında ortak kararlar alarak üzerindeki yetersizlik duygusundan kurtulabilirsin.

21 eylül 2023 Perşembe – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

hislerin, iç sesin ve sezgilerinle yaptığın işlerde beklediğin başarıya ulaşabilir, sosyal konumun ve kazançlarının da bu durumdan olumlu etkilendiğini görebilirsin. Ancak bugün karşındaki insanlarla uyumlu olmakta zorlanabilir, dış etkilerin getirdiği baskıyı üzerinde hissedebilirsin. Artan sorumlulukların kendini yetersiz hissetmene neden olabilir.

21 eylül 2023 Perşembe – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

 bugün etrafında gelişebilecek olaylara tarafsız bakman, kontrolün dışında gelişen durumlara karşı baskı hissetmeni engelleyebilir. Hizmet aldığın veya verdiğin insanlara karşı iletişiminin sabit ve ısrarcı olmamasına özen göstermende fayda var. Görsel yaratıcılığın kariyerinde yeni bir alan oluşturabilir.

21 eylül 2023 Perşembe – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

hayal gücünü ve vizyonunu kullanarak hareket etmen bugün sana iyi gelebilir. Liderlik yapacağın alanda rekabet gerektiren bir takım durumlarla karşılaşabilir, karşındakinin bakış açısını bilmene rağmen tecrübene güvenerek geri adım atmayabilirsin. Akşamüzeri sakin ve sağduyulu olmaya çalışmanda yarar var.

21 eylül 2023 Perşembe – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

ailene veya kariyerine ait konularda karar vermen gereken bir süreçteysen;  acele etmemeli, mevcut durumunu koruyarak, problemin olumlu ve olumsuz yönlerini etraflıca değerlendirmelisin. Özel ilişkine verdiğin değer ve önemi bu aralar sevdiğin insandan da yoğun olarak bekleyebilirsin.

21 eylül 2023 Perşembe – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

zihinsel faaliyetlerde ve romantik konularda aktif olduğun bir gün olabilir. Geleceğine dair daha yenilikçi planlar yapabilir, gündem konularına yaratıcı ve sezgisel çözümler bulabilir, ilham gerektiren sanatsal projelerini daha somut hale getirebilirsin. Akşam saatlerinde ilişkilerde temkinli olman gerekebilir.

21 eylül 2023 Perşembe – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

gerek mali konularda, gerekse duygusal paylaşımlarında gergin bir hafta geçirmiş, yaşamış olabileceğin fikir çatışmaları nedeniyle ruhen gerginlik yaşamış olabilirsin. Endişe ve baskı hissettiğin alanlarda; kendini sana gerçekten değer veren insanların yanında bulabilirsin.

21 eylül 2023 Perşembe – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

 özellikle ilişkiler konusunda ani ve beklenmedik gelişmeler, tartışma boyutuna ulaşabilir. Ortak bir sonuca ulaşmakta zorlanabilir, uzlaşmaktan kaçınabilirsin. Tepkilerini kontrol altında tutarak üzerinde baskı oluşturabilecek enerjilerden uzak durabilirsin. Kendini rahatlatmak için yapabileceğin harcamalara da dikkat etmende fayda var.

21 eylül 2023 Perşembe – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

özellikle ilişkiler konusunda ani ve beklenmedik gelişmeler, tartışma boyutuna ulaşabilir. Ortak bir sonuca ulaşmakta zorlanabilir, uzlaşmaktan kaçınabilirsin. Tepkilerini kontrol altında tutarak üzerinde baskı oluşturabilecek enerjilerden uzak durabilirsin. Kendini rahatlatmak için yapabileceğin harcamalara da dikkat etmende fayda var.

21 eylül 2023 Perşembe – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

geleceğe yönelik endişelerinin ve maddi konularının gün yüzüne çıkmasından hoşlanmadığın ve gizli kalmasını istediğin bir gün olabilir. Bu aralar ilham ve yaratıcılık gerektiren alanlarda kendinden söz ettirmen ve kazanç elde etmen mümkün. Ancak aşk ilişkilerinde hala çekimser davranıyor olabilirsin.