Burçlar

Burçların 19 Ekim 2023 perşembe Tarihli yorumları ve analizi

Günün Burç Yorumları analizi

Günün Burç Yorumları analizi 19 Ekim 2023 perşembe/ iş, aşk, sağlık ve gelecek

Sevgili Okurlar, Bugün sizler için sırasıyla tüm burçların 19 Ekim 2023 perşembe Tarihli yorumlarına bakalım.İşte güne dair gelecek,aşk, sağlık ve kariyer değerlendirmeleri.

Günün Burç Yorumları analizi

Burç Yorumları içerisinde yer alan tüm değerlendirmeler hayatınıza şekil verebilecek, karar almanızda yardımcı olabilecek ve yaşantınızı daha üst seviyelere çıkarabilecek bilgiler içeriyor

Burçların 19 Ekim 2023 perşembe Tarihli yorumlarına bakalım

Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

KOÇ ve Yükselen Koç: Sevgili Koç;

Genel

Bugün sosyal konularda konuşmadan önce iki kere düşünebilirsin. Bir şeyleri doğru ifade etmek senin için önemli olacak. Bu süreçte bir şeyleri iki kere düşünme fırsatı bulabilirsin. Acele kararlar almamaya bakmalısın

Sağlık

Sindirim sistemini kuvvetlendirmen gerekebilir. Yediklerinde dikkatli olmalı ve sindirimi kolaylaştıracak çaylar tüketmelisin. Bugün gereksiz yere ağır yemeklerle mideni yormamalısın. 

Aşk

Bugün havada uyum olacak. Eğer sevdiğin kişiyle son zamanlarda anlaşmazlıklar yaşadıysan bunu çözmek için iyi bir fırsatın olabilir. Sevdiğin kişi ile daha fazla ortak karar alabilir, birbirinizle olan iletişimde dikkatli olabilirsiniz. 

Para

Bugün parasal konularda gündeminde daha fazlasını elde etmek olmayabilir. Sahip olduğunu kendin ve sevdiklerin için harcamak isteyebilirsin. Biraz yavaşlamak ve elindekilere odaklanarak masraflara girmek sana daha iyi gelebilir

Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: Sevgili Boğa;

Genel

Kontrolü ele alman gerekebilir. Hem sosyal konularda hem de duyguların söz konusu olduğunda nasıl hareket edeceğini gözlemlemelisin. İlk olarak kendi tepkilerini kontrol etmek, sana birçok konuda avantaj sağlayabilir. 

Sağlık

Duygusal gerginlikleri üstünden atman gereken bir gün olabilir. Daha mantıklı ve sakin kararlar alabilmek için stres kaynaklarını yok etmen gerekecek. Stres atabileceğin egzersizlere odaklanabilirsin. 

Aşk

Bugün aşk konusunda keyifli gelişmeler görmen olası. Kendini ifade etmende ve sevdiğin kişiyi anlamanda bir sıkıntı olmayacak. Güzel bir ortam, ikinizi de çok mutlu edebilir. 

Para

Bugün maddi konularda kendine göre gelişmeler görmen olası. Çevrendeki insanlarla bu konularda konuştuğunda kendi bakış açını daha iyi yansıtabilirsin. Parasal konularda kendini daha sağlam ifade edebileceksin.

İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler;

Genel

Bugün nelere vakit ayıracağını dikkatle seçmen gerekecek. Her şeyi aynı anda yapma isteği seni yorabilir. O yüzden öncelikler senin için çok önemli olabilir. Neye odaklanacağına dikkatle karar vermelisin. 

Sağlık

Uyku düzenine dikkat etmen gerekebilir. Sağlıklı bir uyku çekmek ve yeteri kadar dinlenebilmek enerjini etkileyebilir. Bugün yatak odanı daha sakin ve huzurlu bir ortama çevirmek isteyebilirsin. 

Aşk

Bugün aşk konusunda bir şeyler daha fazla yolunda gitmeye başlayabilir. Sevdiğin kişiyle daha iyi anlaşabilirsin. Sıkıntısız iletişimlerle aranızdaki buzları eritebilirsiniz. Güzel konuşmalar seni bekleyecek. 

Para

Kazandığın her bir kuruşun ne kadar emek istediğinin farkındasın. Bugün masraflara kolayca para saçmak yerine bu emeklerini göz önünde bulundurabilirsin. Biraz masrafları kısmak ve bütçe yapmak sana daha iyi gelebilir.

Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Sevgili Yengeç;

Genel

Bugün enerjin yüksek olacak. Bir şeyleri görüp halletmede daha hızlı olacaksın. İş bitiriciliğin sayesinde çevrende can sıkan konuları kolaylıkla halledebilirsin. Çevrendekilerin takdirini kazanabilirsin bugün. 

Sağlık

Başkalarının sağlığına odaklanırken kendi sağlığını gözardı ediyor olabilirsin. Özellikle bu pandemi günlerinde kendi bağışıklığına ekstra özen göstermen gerekebilir. Başkalarından önce kendine odaklanmalısın. 

Aşk

Bugün aşk konusunda keyifli gelişmeler olası. Aşk söz konusu ise sen de sevdiğin de kendini daha iyi ifade edebilir. Aranızdaki uyumu artırmak için gereken fırsatlara sahip olabileceksiniz. 

Para

Bugün önceliklerini dikkatle seçmen gerekecek. Özellikle de maddi konularda. Parasal açıdan kendi isteklerini göz önünde bulundurup planlı bir biçimde, bütçene uygun hareket etmek sana çok daha iyi gelebilir.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: Sevgili Aslan;

Genel

Gereksiz yere çıkarımlar yapmamalısın bugün. Bir şeyi yarım yamalak bilerek hareket etmek seni hataya düşürebilir. Tepkilerinde ölçülü olup gözlem yapmak sana çok daha iyi gelebilir. 

Sağlık

Bazen senin de bir insan olduğunu ve diğer insanlar gibi ihtiyaçların olduğunu kendine hatırlatman gerekebilir. Bir robot gibi sürekli işe güce koşman seni yorabilir. Biraz dinlenmen ve kendi ihtiyaçlarına zaman ayırman daha iyi olacak. 

Aşk

Hoşlandığın kişi ile samimi bir ortam oluşabilir. Aşkta daha pozitif etkiler görebilirsin. Karşındaki insanı anlamak ve onun hislerini fark etmek için iyi bir gün olabilir. Algılarını açık tutmalısın. 

Para

Bugün kendine güvenerek hareket etmek sana daha çok yakışacak. Bunu ego gösterisi olarak algılamamalısın. Kendine güvenerek hareket etmek maddi açıdan bir şeyleri daha net görmene vesile olabilir, kendini geri çekmemelisin.

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: Sevgili Başak;

Genel

Aşk konularında kafan karışabilir. Bir şeyleri algılamada sıkıntı yaşayabilirsin. Kendine zaman vermek ve olan biteni sakin bir biçimde gözlemlemek sana çok daha iyi gelecek. O yüzden hızla hareket etmemelisin. 

Sağlık

Sabrını zorlayan şeyler varsa eğer, bu sabrı kuvvetlendirmen gerekebilir. Sağlıklı kararlar almak için zihnini boşaltman gerekecek. Yoga ve meditasyon, sabrını artırmaya ve olayları daha sakin görmene vesile olabilir. 

Aşk

Aşk konusunda farklı etkiler söz konusu. Her zamankinden farklı gelişmeler görebilirsin. Sevdiğin kişi ile aranızda yeni gelişmeler, farklı durumlar olabilir. Bir şeyleri tam olarak görmek için biraz zamana ihtiyacın olacak. 

Para

Bugün şükredeceğin bir gün olacak. Ama elindeki azlığa yetinmek olarak algılamamalısın bugün. Sahip olduğun birçok şeye karşı ne kadar mutlu olduğunu fark edebilirsin. Elindekileri daha da iyi bir gözle görmek seni mutlu edecek.

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: Sevgili Terazi;

Genel

Bugün daha dikkatli hareket etmen olası. Bir şeyleri seçerken iki kere düşünebilirsin. Algıların daha açık olabilir. Basit şeylere eyvallahın azalabilir. Kendi standartlarını daha yükselteceğin bir gün olacak. 

Sağlık

Meditasyon, zihnini boşaltmanda ve olayları daha sakin görmende faydalı olabilir. Stresin kararlarına ve sağlığına etki etmemesi için kendini biraz geri çekmen gerekecek. Biraz meditasyona vakit ayırman gerekebilir. 

Aşk

Sevdiğin kişiyle ortaklaşa bir şeyler yapmak size daha iyi gelebilir. Birlikte bir şeylere odaklanmak aranızdaki hislerin daha iyi bir noktaya gelmesini sağlayabilir. Uyumunuzu artırmanız gerekecek bugün. 

Para

Bugün parasal konulara duygusal yaklaşabilirsin. Maddi konular seni biraz yorabilir. Halledilmesi gereken masraflara karşı biraz fazlaca kendini ortaya koyman ileride pişman olmana sebep olabilir. O yüzden masraflara hemen atlamamalısın.

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: Sevgili Akrep;

Genel

İnsan ilişkilerinde ufak tefek gerginlikler olabilir. Bu gerginliklere karşı dikkat etmen gerekecek. Verdiğin tepkilerde ölçülü olmak ileride daha rahat etmeni sağlayabilir. Ani tepkilerle kendini germemelisin. 

Sağlık

Yediklerine özen göstermen gereken bir gün olacak. İşlenmiş ve şekerli gıdalar tüketmeyi kesmen ve daha sağlıklı tercihlerde bulunman gerekebilir. Sağlığın için ne yediğine özen göstermelisin. 

Aşk

Hoşlandığın kişinin sözleri önemli olabilir. Karşı taraf kendini ifade etse de sen “öyle demek istememiştir” gibi bir yanılgıya düşebilirsin. Karşı tarafın sözlerini olduğu gibi almalısın. 

Para

Bugün parasal açıdan iyi bir modda olacaksın. Emeklerinin karşılığını almak ve saygı kazanmak için bütün kartlar elinde olabilir. Parasal konularda kendini belli etmen ve güzel bir yer edinmen olası. Bu enerjiyi iyi değerlendirmelisin.

Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: Sevgili Yay;

Genel

Bir şeylere geç kalmış gibi hissedebilirsin. Ama bu baskıyı kendin aşmak zorundasın. Bir şeyleri aceleye getirip hemen gerçekleşmesi için zorlamamalısın. Bazı konuları kendi haline bırakmak sana daha iyi sonuçlar verebilir. 

Sağlık

Bugün yürüyüş yapmak fikrini gözden geçirebilirsin. İnsanlarla mesafe kuralını göz önünde bulundurup bir yürüyüşe çıkmak sana çok iyi gelebilir. Kaslarını hareket ettirmelisin. 

Aşk

Yeni birisinden ufaktan ufaktan hoşlanabilirsin. Bu kişiyi merak edebilir ve onunla iletişime geçmek isteyebilirsin. Bazı şeyleri çok hızlı yaşamamak sana daha iyi gelebilir, o yüzden acele kararlar alarak hareket etmemelisin. 

Para

Bugün dengeli davranışlar sergilemen gerekecek. Paranı farklı şeylere harcayıp sonra ihtiyacın olan şeylere artıramayabilirsin. O yüzden gereksiz masrafları bir süreliğine kontrol ederek önceliklerini iyi belirlemelisin. İhtiyaç ve istekler için bir denge kurman gerekecek.

Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sevgili Oğlak;

Genel

Bugün hislerin ve tepkilerin daha baskın olabilir. Bazı konularda kendini daha fazla ortaya koyabilirsin. Ancak tepkilerinde ölçülü olmak sana çok daha iyi sonuçlar getirebilir. O yüzden bir şeyleri çok fazla zorlamamalısın. 

Sağlık

Dinlenebilmek ve egzersiz yapabilmek iki zıt kutup değil, birbirini tamamlayan elemanlardır. İkisine de eşit derecede özen göstermen gerekiyor. Bugün bu konularda daha dikkatli hareket edebilirsin. 

Aşk

Sevdiğin kişiyle uyumunuz daha da artabilir. Aranızda daha keyifli sohbetler olabilir. İkiniz de baktığınız şeyde aynı sıkıntıları veya mutlulukları görebilirsiniz. Bu etki sizi, birbirinize daha çok yakınlaştırabilir. 

Para

Bugün maddi konular canını o kadar sıkmayabilir. Paraya seni üzen bir şey olarak değil de ihtiyacını gideren bir araç olarak bakabilirsin. Bu enerjiyi iyi değerlendirip odak noktana daha farklı konuları yerleştirebilirsin.

Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: Sevgili Kova;

Genel

Etrafında bir şeyler döndüğünü hissedebilirsin. Bazı konuların dışında tutulduğun gibi bir hissiyatın olabilir. Çevreni dikkatle dinlemek ve gözlemlemek bu hissin geçmesini sağlayabilir bugün. 

Sağlık

Duygusal olarak kendini yorabilirsin bugün. Zihnini toparlamakta sıkıntı çekebilirsin. Biraz dinlenmek ve zihnini boşaltmak için sakin bir ortamda bulunmak sana çok daha iyi gelebilir. 

Aşk

Aşk konusunda güzel gelişmeler görmen olası. Yeni bir durum meydana gelebilir. Aşkta farklı etkilere kendini açabilirsin. Acele etmediğin sürece güzel etkiler hayatına daha kolay girebilir. 

Para

Bugün kendince bazı masraflara girebilirsin. Bunda bir sıkıntı olmadığını bilmelisin. Uzunca bir süredir yaptığın masrafları gereksiz olarak nitelendirmekten vazgeçmen gerekebilir. İnsanın bazen kendine yatırım yapması gerekir ve bugün bu yatırımlar için iyi bir gün

Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: Sevgili Balık;

Genel

Bugün tutkuların ve isteklerinle güzel şeyler başarabileceksin. Kendini ifade etmekte ve hedeflerine odaklanmada bir sıkıntı olmayacak. İstediğin şeyi elde etmenin mutluluğunu görebilirsin. 

Sağlık

Bağışıklığını kuvvetlendirmen gereken bir gün olacak. Daha sağlıklı hissedebilmek için hastalıklara ve mikroplara karşı önlem almalısın. Vücuduna aldığın vitaminleri artırmak ve hijyene özen göstermek sana daha iyi gelebilir. 

Aşk

Senden hoşlanan birisi sana bir adım atmak isteyebilir. Ancak bu kişinin çekinceleri olabilir. Eğer bu kişi senin de hoşlandığın birisi ise o zaman bazı adımları senin atman daha güzel bir etki oluşturabilir. 

Para

Bugün kendi işini kendin göreceksin. Ve bundan mutlu olacaksın. Kendine yetebilmek ve isteklerini gerçekletirebilmek sana çok iyi gelebilir. Parasal açıdan güzel bir gün seni bekliyor.