Burçlar

Burçların 18 Ekim 2023 çarşamba Tarihli yorumları ve analizi

Burçlar

Günün Burç Yorumları analizi 18 Ekim 2023 çarşamba/ iş, aşk, sağlık ve gelecek

Sevgili Okurlar, Bugün sizler için sırasıyla tüm burçların  18 Ekim 2023 çarşamba Tarihli yorumlarına bakalım.İşte güne dair gelecek,aşk, sağlık ve kariyer değerlendirmeleri.

Burçlar

Burç Yorumları içerisinde yer alan tüm değerlendirmeler hayatınıza şekil verebilecek, karar almanızda yardımcı olabilecek ve yaşantınızı daha üst seviyelere çıkarabilecek bilgiler içeriyor

Burçların 18 Ekim 2023 çarşamba Tarihli yorumlarına bakalım

Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

KOÇ ve Yükselen Koç: Sevgili Koç;

Genel

Bir şeyler harekete geçecek ve bu konularda senin de bir şeyler yapman gerekebilir. Etraftaki bu değişim dalgasını yakalayarak kendini bir noktaya getirmek, ileride seni çok daha mutlu edecek

Sağlık

Bol bol su tüketmek ve şekerli gıdalardan uzak durmak sana daha iyi bir enerji katabilir. İşlenmiş gıdaların bünyeni daha fazla yormaması için bir ara vermen gerekebilir. Bol bol su tüketerek sindirimine destek olmalsıın bugün. 

Aşk

Bir şeylere pozitif bakman aşk konusunda önemli olabilir. Yapıcı davranman ve hoşlandığın kişi ile alakalı güzel beklentilere girmen sana iyi gelecek. Bu konuda bir şeyleri yönlendiren taraf sen olabilirsin. 

Para

Bugün enerjini gereksiz şeylere harcamamalısın. Stres kaynaklı meselelerde emeğini harcamak o kadar da getiri sağlamayabilir. Neye odaklandığına dikkat etmek büyük fark yaratabilir.

Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: Sevgili Boğa;

Genel

Bugünün enerjisi çok yorucu olabilir. Ancak sonuna kadar kullanmalısın bu durumu. Eksik kalan şeyleri halletmek, öncelikler listesi ayarlamak sana iyi gelebilir. Bir şeyleri sonlandırmak ve güzel sonuçlar almak bu yorgunluğa değecek. 

Sağlık

Egzersiz sana iyi gelecek bugün. Tembellik etmemeli ve harekete geçmelisin. Bünyende biriken yorgunlukları atmak için bir nebze de olsa hareket etmek çok farklı sonuçlar almana vesile olabilir. 

Aşk

Bugün bazı konuşmalar gerginleşebilir. Ancak ne kadar sakin kalırsan o kadar iyi olacak. Tutkuların sizi ele geçirip bir şeyleri yüksek sesle dile getirmenize fırsat vermemelisiniz. Sakin kalmak olayın anahtarı olabilir. 

Para

Bugün bir liste yapıp o listedeki işleri halletmek sana daha iyi gelebilir. Gereksiz yere enerji harcamamak için önemli işleri halletmen yeterli olabilir. Çok daha fazlası için kendini kasmamalısın.

İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler;

Genel

Bugün harekete geçmelisin. Yarım bırakmaman gereken işler olabilir. Her ne kadar halin olmasa da bir şeyleri bitirmeye çaba göstermelisin. Önemli konuları sıraya dizebilirsin. 

Sağlık

Gece uykunu düzenli alman gerekiyor olabilir. Sadece gidip sızmamalısın. Düzenli bir biçimde yatağa girip kendini erkenden uyumaya alıştırmalısın. Altın saatleri kaçırmamak, vücudunun daha fazla dinlenmesini sağlayabilir. 

Aşk

Aşk konusunda sürprizlerle karşılaşabilirsin. Önemli olan şey, bu sürprizler karşısında senin ne yapacağın olabilir. Sağlıklı ve güzel kararlar almak için acele etmemen gerekecek. 

Para

Bugün bir şeylere pozitif bakman çok daha iyi bir getiri sağlayabilir. Bazı konularda yapıcı olman gerekecek. O yüzden bugün maddi konularda karşına çıkan şeylere pozitif yaklaşabilmelisin.

Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Sevgili Yengeç; .

Genel

Zihnini açacak şeylere odaklanmak sana daha iyi gelebilir. Sağlıklı kararlar almak için ilk olarak farklı şeylere odaklanman gerekecek. Bunun için de yaratıcı konulara odaklanabilirsin. 

Sağlık

Sağlıklı beslenme konuları çok önemli olacak. Ne yediğine dikkat etmeli ve enerji veren şeyler tüketmelisin. Biraz daha sağlıklı beslenmenin büyük etkisini görebilirsin. 

Aşk

Aşk konusunda bir şeylerden ümidi kesmiş olabilirsin. Ancak ilginç gelişmelerle karşılaşabilirsin. O yüzden hepten ümidi yitirmek ve kapıları kapatmak yerine kendine bir fırsat vermelisin. Dış etkilere kendini kapatmamalısın. 

Para

Yeni şeylere başlamak isteyebilirsin. Farklı projeler, yeni bir iş… Maddi açıdan sana çok daha iyi gelecek konulara odaklanman ve bir gidişat planı hazırlaman olası.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: Sevgili Aslan;

Genel

Bugün kendini motive etmen gerekecek. Bir şeyleri halletmek için kendini gaza getirebilirsin. Halledilmesi gereken işler için çaba göstermen etrafından da takdir toplayabilir. 

Sağlık

Bugün vücuduna dikkat etmelisin. Esneme hareketleri, ufak egzersizler ile kendini kuvvetlendirebilirsin. Bol bol su tüketmek de sana çok daha iyi bir enerji sağlayabilir. Bünyeni kuvvetlendirmen gerekecek bugün. 

Aşk

Hoşlandığın kişiyi tanımak için güzel bir fırsatın olabilir. Karşındaki insanı anlamak ve aranızdaki uyumu artırmak için heveslenebilirsin. Bu güzel gelişmeler aşkta mutluluk getirebilir. 

Para

Bu aralar parasal konularda stresin artmış olabilir. Ancak etrafında maddi konuda sıkıntı çekenlere odaklanırsan eğer, durumunun o kadar kötü olmadığını görebilirsin. Bugün şükretmek sana çok daha iyi şeyler sağlayabilir.

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: Sevgili Başak;

Genel

Biraz yavaşlamak ve öncesinde olanlarla bugün olanları kıyaslamak sana daha iyi gelebilir. Hızını iyi ayarlamalı ve çok hızla bir şeylere girişmemelisin. Biraz sakin olmak sana çok daha iyi bir kuvvet katabilir. 

Sağlık

Kendine karşı nazik olmak sağlığın için önemli olabilir. Bünyeni fazla yoracak şeylerden uzak durmalı ve biraz da kendine özen göstermelisin. Bol bol su tüketmek bu konuda sana iyi bir başlangıç olabilir. 

Aşk

Aşk konusunda yeni etkiler gündemde olabilir. Bu etkiler birisine yakınlaşmanı değil de belki de ondan uzaklaşmana vesile olabilir. Karşındaki insanı tanımak, bazı şeyleri daha net görmene vesile olabilir. 

Para

Bugün temel ihtiyaçlara odaklanmanın faydasını görebilirsin. Sadece ihtiyacın olan şeylerde para harcamak ve gerisini kendine saklamak daha iyi olabilir. İhtiyaçların dışında masrafları kısmak sana iyi bir para bırakabilir.

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: Sevgili Terazi;

Genel

Bugün bir şeylerde inat etmen olası. İstediğin gelişmeleri görmek için kendini yorabilirsin. Ancak gün içerisinde etrafındaki insanlarla uyum yakalamak sana çok daha iyi gelişmeler sağlayabilir. 

Sağlık

Bir şeylere yavaştan başlamak daha iyi olabilir. Egzersiz gibi konularda hemen büyük değişimler beklememelisin mesela. Öz disiplinine güvenerek yavaş ama istikrarlı değişimler sağlığın için daha iyi olabilir. 

Aşk

Aşk konularında kendine olan inancını artırmalısın. Mutluluğu hak ettiğine kendini inandırman gerekecek. İyi şeyler beklemenin senin de hakkın olduğunu görmek davranışlarına yansıyabilir. 

Para

Dikkatinin dağılmasına izin vermemelisin. Sadece sıkıldın diye işleri yarıda bırakmak sana iyi gelmeyebilir. Bugün işleri devam ettirmek ve bazı şeyleri yarım bırakmamak senin için daha önemli olabilir.

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: Sevgili Akrep;

Genel

Dikkatin dağılabilir bugün. Bu konularda dikkatli olmalısın. Bir şeylerin işinin önüne geçmesine izin vermemelisin. Kafanı toparlamak için neler yapman gerekiyorsa onlara öncelik vermelisin bugün. 

Sağlık

Hislerini göz önünde bulundurman duygusal gerginliklerin temeline inmene vesile olabilir. Duygusal bütünlüğün ve zihinsel sağlığın için stres oluşturan konulara karşı önlem almalısın. 

Aşk

Yeni birisinden hoşlanıyorsan eğer, bu kişiyi tanımak sende bir soğukluğa sebep olabilir. Kafanda olduğuna inandığın kişi ile karşında gördüğün kişi çakışabilir. Bu durumu anlamak için biraz geri çekilmelisin. 

Para

En büyük lükslere paran yetmese de kendini mutlu edecek bazı şeylere para ayırabilirsin bugün. Maddi açıdan kendin için güzel olabilecek şeylere yer bırakabilirsin. Çok para harcamasan da harcayacağın senin için yeterli olabilir.

Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: Sevgili Yay;

Genel

Bugün ekstra gelişmeler görmek seni heyecanlandırabilir. Bir şeylerde kendiliğinden güzelleşmeler görmek seni mutlu edecek. Bu güzel hisleri, sana sıkıntı veren şeyleri çözmekte kullanabilirsin. 

Sağlık

Bir şeyleri tek başına yapmak sana mutluluk veriyor olabilir ama biraz yorucu olabilir. Bugün özellikle ev işi gibi konularda dikkatli davranmalı ve yardım almalısın. Gereksiz yere bünyeni yormak seni uzun süre uğraştırabilir. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile aranızdaki iletişimi daha sağlıklı bir hale getirmeniz için çaba göstermeniz gerekecek. Bu çaba için birbirinizi dinlemeniz ve birbirinize saygı duymanız gerekecek. Her şeyin karşılıklı olduğundan emin olmalısınız. 

Para

Takım olarak iş yapmak sana yarıyor ancak bazen etrafında iş yapacak adam bulmak zorlaşabiliyor. Bugün kendine göre bir şeyler yapmalı ve emeklerini bu doğrultuda geliştirmelisin. İleride tek başına çalışma fikrine daha sıcak bakabilirsin.

Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sevgili Oğlak;

Genel

Bugün insanlarla iletişimini artırmak sosyal konularda sana daha iyi gelebilir. İnsanlarla iletişimini artırarak eksik bilgilerini giderebilirsin. Daha sağlıklı kararlar almak için biraz bu bilgilere ihtiyacın olabilir. 

Sağlık

Bol bol su tüketmek ve taze sebze ve meyve yemek sana çok daha iyi gelecek. Sağlıklı beslenmenin büyük faydasını görebilirsin. O yüzden bugün bu konulara dikkat etmen gerekecek. 

Aşk

Aşk konusunda bir şeyler tam olarak düşündüğün gibi ilerlemeyebilir. Ancak ileride bu günlere bakıp “iyi ki böyle olmuş” diyebilirsin. Şu an hislerin sana aksini söylese de bir musibet bin nasihatten iyi olacak bugün. 

Para

Maddi gelişmelerin hızlı mı yoksa yavaş mı olduğu tamamen senin perspektifine kalmış bir durum olabilir. Bazı şeylere pozitif bakmak, olayların gidişatını etkileyebilir. O yüzden bugün her şeyin olması gerektiği gibi gittiğini düşünmek senin için önemli olacak.

Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: Sevgili Kova;

Genel

Bugün enerjin yüksek olacak. Bu güzel enerjiyi sağlığın, işe ve sosyal konulara odaklanarak kullanabilirsin. Bazı şeyleri yoluna koymak ve daha keyifli bir gün geçirmek için tembellik yapmamalısın bugün. 

Sağlık

Sosyal konuların, insanlarla iletişimin, ruhsal gelişimine olan etkisini görmen olası. Bu etkiyi daha iyi bir biçimde görmek için biraz kendince zaman geçirebilirsin. Çevresel faktörlerin strese ne kadar etki ettiğini görmek seni şaşırtabilir. 

Aşk

Aşkta korkaklık etmemelisin bugün. Hislerini karşı tarafa iletmenin bir yolunu bulmalısın. Bir şeylere “nasıl olsa olmaz” diye bakarak kendi enerjini düşürmemelisin. Aşkta ilginç gelişmeler yaşayabilirsin. 

Para

Bugün güzel enerjini boşa harcamamalısın. İşine odaklanmak, eksikleri gidermek ve daha fazla emek göstermek sana çok iyi gelecek. Maddi olarak kendi elini kuvvetlendirebileceksin bugün.

Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: Sevgili Balık;

Genel

Hislerinle yola çıkarsan biraz üzülebilirsin. O yüzden pozitif kalmanın bir yolunu bularak güne devam etmelisin. Gereksiz endişelerle enerjini boşa harcamamalı, daha keyifli konulara odaklanmalısın. 

Sağlık

Sağlığına özen göstermek ve daha iyi beslenmek önceliğin olabilir. Yediklerinde seçici olmak ve tazeliğe özen göstermek bünyende ve enerji seviyende çok daha iyi gelişmeler oluşturabilir. Bugün bu konulara özen göstermelisin. 

Aşk

Bugün bazı tutkular çok ateşli olabilir. Bu tutkuları nasıl yönlendireceğin önem kazanabilir. Eğer hislerine yenik düşüp büyük tepkiler verirsen ilişki konularında sıkıntı yaşayabilirsin. O yüzden sakin kalman gerekecek. 

Para

Hedefler koymak için güzel bir gün olabilir. Hayallere dalabilir ve görmek istediğin maddi gelişmeler için çaba gösterebilirsin. Parasal açıdan kendini kuvvetlendirmek için daha fazla şey halledebileceksin bugün.