Burçlar

Burçların 17 Ekim 2023 Salı Tarihli yorumları ve analizi

Burçların 17 Ekim 2023 Salı Tarihli yorumları ve analizi

Günün Burç Yorumları analizi 17 Ekim 2023 Salı/ iş, aşk, sağlık ve gelecek

Sevgili Okurlar, Bugün sizler için sırasıyla tüm burçların  17 Ekim 2023 Salı Tarihli yorumlarına bakalım.İşte güne dair gelecek,aşk, sağlık ve kariyer değerlendirmeleri.

Burçların 17 Ekim 2023 Salı Tarihli yorumları ve analizi

Burç Yorumları içerisinde yer alan tüm değerlendirmeler hayatınıza şekil verebilecek, karar almanızda yardımcı olabilecek ve yaşantınızı daha üst seviyelere çıkarabilecek bilgiler içeriyor

Burçların 17 Ekim 2023 Salı Tarihli yorumlarına bakalım

Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

KOÇ ve Yükselen Koç: Sevgili Koç;

Genel

Daha önceden çok kolay işleyen şeylerin artık sıkıntılı gitmeye başladığını görmen olası. Ama burada sıkıntı işlerden değil de senden kaynaklanabilir. Eskiden rahat odaklandığın şeylere artık üşeniyor olabilirsin. Bu değişimin temeline inmelisin. 

Sağlık

Kendi vücudunu daha iyi tanımak için çaba göstermen gerekebilir. Neye ihtiyacın olup olmadığına odaklanmalısın bugün. Bünyenin ihtiyaçlarını görmek, ona göre adım atmanı kolaylaştırabilir. 

Aşk

Hoşlandığın kişi ile aranızdaki güven konularını bir hizaya sokacak olaylar yaşanabilir. En başta birbiriniz ile alakalı kafanızda soru işaretleri olsa da daha sonrasında birbirinize güvenebileceğinizi görebilirsiniz. 

Para

Bu aralar kendini sürekli para kazanma ve parayı değerlendirme konularına odaklamış olabilirsin. Biraz geri durman gerekebilir bugün. İçinde para iması geçmeyen şeylere vakit ayırmak, zihnini boşaltmana vesile olabilir.

Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: Sevgili Boğa;

Genel

Bugün hislerini gözardı etmemelisin. Eğer bir şey içine sinmemişse, sinmemiştir. Bunu göz önünde bulundurup yeni kararlar alman gerekebilir. Kendine daha fazla güvenmen gerekecek. 

Sağlık

Disiplin gerektiren hareketler bünyene daha iyi gelebilir. Erken kalkmak, spor yapmak, yediklerinde dikkatli olmak, kendini bir düzene sokmanı sağlayacak. Bugün sağlığın için öz disiplinini kuvvetlendirmelisin. 

Aşk

Flörtleşmeler sana daha iyi gelebilir. Yüzünü güldürecek ve seni heyecanlandıracak şeyler aşkta sana daha iyi bir etki getirecek. Büyük beklentilere girmeden keyifli konulara girmelisin. 

Para

Bir şeyler tam çalışmıyor diye her şeyi yıkmamalısın. Bazı şeylerin zamanla yerine oturacağını kendine hatırlatman gerek. İlk aksilikte bütün gemileri yakmamalısın bugün.

İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler;

Genel

Bir şeyleri yarıda bırakıp gitmeye meyilli olabilirsin. Ancak kendini durdurman gerekecek. Sağlıklı kararlar alabilmek için bir şeyleri devam ettirmen ve hemen bugünden karar almaman önemli olabilir. 

Sağlık

Bugün bir şeylere karşı sabrının azaldığını düşünüyorsan fiziksel kuvvete daha fazla odaklanman gerekebilir. Bir spora başlamak, kendin için bir program çıkarmak, dikkatini toplamana vesile olabilir. Bir şeylerin zaman gerektirdiğini kendine hatırlatmalısın. 

Aşk

Aşk konusunda karşındaki insanı etkilemek isteyebilirsin. Çünkü ondan çok etkilenebilirsin. Sadece duygusal olarak da değil, karşındaki insanın duruşu, tavrı ve tarzı seni kendine çekebilir. 

Para

Maddi konularda olan bitene daha fazla dikkat etmen gerekebilir. Bu aralar dış etkenlerin senin üstünde daha fazla etkisi olabilir. O yüzden parasal konularda dışarıdan gelen etkilere gözlerini yummamalı ve biraz uyum aramalısın.

Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Sevgili Yengeç;

Genel

Bugün daha yaratıcı olabilirsin. Bir şeyler üretmek sana daha iyi gelebilir. Bazı konularda daha iyi fikirler üretmek seni mutlu edecek bugün. O yüzden yeteneklerini konuşturacak şeylere odaklanman gerekebilir. 

Sağlık

Yenilik güzeldir, bir şeylere iyi gelir. Kendinde yenilik yapmak ise ruh halini iyileştirir. Bugün kişisel bakıma özen gösterebilir ve kendi vücudunda bir yenilik yapabilirsin. Yeni bir saç stili, yeni bir kıyafet, kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir. 

Aşk

Bugün hoşlandığın kişiye karşı bir soğukluk hissedebilirsin. Onu tanımaya başladıkça, onun düşündüğün gibi biri olmadığını görmeye başlayabilirsin. Bugün bu düşünceleri sindirmek için kendine zaman vermen gerekebilir. 

Para

Biraz ara vermek bir şeylerin kötü gitmesine sebep olmayacak. Aksine kendini daha rahat ifade etmeni kolaylaştıracak. Maddi konularda biraz geri durmak birçok sıkıntıyı önden görüp bunu halletmene vesile olabilir.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: Sevgili Aslan;

Genel

Bir şeylerin içine tam olarak sinmemesi olası. Ancak bu durumun seni çok fazla germesine izin vermemelisin. Bazı şeyleri düzeltmeye odaklanabilir ve kendine ders çıkarabilirsin bugün. 

Sağlık

Yediklerine, hareketlerine ve dinlenmene dikkat etmeli, bir denge oluşturmalısın. Tek bir tarafa fazlaca yönelmek bünyeni çok fazla yorabilir. Bu üçünü bir dengede tutmak ise tamamen sana düşecek. 

Aşk

Sevdiğin kişinin sana karşı sözleri bazı alınganlıklar yaratabilir. Ancak söylenen her kelimeyi kişisel algılamamalısın. Eğer sorun çıkarmaya odaklanırsan, o sorun çıkar, bunu biliyorsun. 

Para

Mantıkla hareket etmen gerekebilir bu aralar. Bir şeyleri sadece istedin diye değil de gerçekten sana fayda sağlayıp sağlamamasına göre değerlendirmen gerekebilir. Maddi konularda kendini ihtiyaçlarına göre hazırlamalısın, keyfine göre değil.

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: Sevgili Başak;

Genel

Bugün kendinle çeliştiğini düşünebilirsin. Bir şeylerin tam da istediğin gibi gitmemesi bunu tetikleyebilir. Ancak etrafınla uyum içerisinde olmak ve mantığı elden bırakmamak sana daha iyi gelecek. 

Sağlık

Neyi ne kadar tükettiğine dikkat etmelisin. Yediklerin ve içtiklerine, ne kadar hareket ettiğine… Enerjini neye harcadığının hesabını tutmak daha iyi kararlar almanı sağlayabilir. 

Aşk

Yaşadıklarını dikkatle düşünmek için biraz yalnız kalmaya ihtiyacın olabilir. İlişkilerde yaşananları düşünmek ve hatalarından ders çıkarmak için biraz kendini geri çekmen gerekecek bugün. 

Para

Bir şeyleri basite indirgemen gerekecek. Çok detaylı düşünmek gereksiz masraflara girmene sebep olabilir. “Bunun ne faydası var” diye düşünmek ise birçok gereksiz şeyin önüne geçmeni sağlayacak.

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: Sevgili Terazi;

Genel

Temele inmek senin için iyi olabilir. Bir şeyleri en baştan gözden geçirmek birçok hatayı düzeltmene yarayacak. Hayatında bir şeylerin daha iyi bir yöne girmesi için bugün kendini ve yaşananları tartmak sana daha iyi gelebilir. 

Sağlık

Fiziksel hareketlerini artırman gereken bir gün. Daha fazla hareket etmek ve kendine bir disiplin sağlamak sana düşecek. Hareketlerini kontrol etmek sana daha iyi bir enerji sağlayabilir. 

Aşk

Bugün ilgileri üstünde toplayabilirsin. Sana bakanlar çok harika bir insan görebilir. Karşı tarafların seninle alakalı heveslere kapılması olası. Bu güzel ilginin tadını çıkarmalısın. 

Para

Para harcamayı özlemiş olabilirsin. Ama biraz daha buna dayanman gerekecek. Maddi açıdan bugünü ve yarını açıkça görebilmek için biraz geri durman ve hemen harcamalara girmemen gerekecek.

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: Sevgili Akrep;

Genel

Bugün hiç beklemediğin kişilerden güzel gelişmeler görmen olası. Hayatta bazen güzel şeylerin de olabileceğini kendine hatırlatman gerek. Beklenmedik durumlar sana daha iyi gelebilir. 

Sağlık

Vücudunun dengesini yerine oturtman gerekebilir. Sağlıklı kararlar almak ve bol bol hareket etmek bu denge için şart olabilir. Bünyeni kuvvetlendirmek için egzersiz araştırması yapabilirsin. 

Aşk

Sevdiğin kişiyle keyifli ve rahat bir ortam oluşturmak size daha iyi gelebilir. Biraz bazı şeyleri geride bırakabilmeli ve kendinize odaklanabilmelisiniz. Büyük programlardan çok samimi ve sakin bir ortam size daha iyi gelebilir. 

Para

Bugün elindekilere odaklanmak sana daha iyi gelebilir. Ruhen kendini toparlamak için biraz elindekilere bakıp şükretmen gerekecek. Sahip olduğun şeyler seni çok daha fazla mutlu edebilir.

Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: Sevgili Yay;

Genel

Kelimeleri dikkatli seçmen gereken bir gün olabilir. İnsanlarla iletişiminde onları fazla zora sokmamalısın. Amacın üzüm yemek olduğunu, bağcıyı dövmek olmadığını kendine hatırlatman gerekebilir. 

Sağlık

Bir şeylere eğlenceli gözle bakman gerekecek. Keyif almadığın aktiviteleri kısıtlamak veya bunlara eğlence getirmek için neler yapman gerekiyor? Bunu kendine sorabilirsin bugün. 

Aşk

Aşk konusunda keyifli gelişmeler görmen olası. Bir şeyleri daha samimi bir biçimde görebilirsin. Aşk konularında kendini daha samimi bir dille ifade edebilirsin bugün. 

Para

Maddi konulara odaklanmak iyidir ancak günün sonunda bir şeyleri olması gerektiği yere bırakman gerekecek. Sürekli bir şeye takılı kalmamalı ve hayatında önem taşıyan diğer konulara odaklanmak için alan yaratmalısın bugün.

Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sevgili Oğlak;

Genel

Bugün enerjini güzel şeylere verebileceksin. Birden fazla işi halledebilir, keyifli konulara odaklanabilirsin. Bu güzel enerjiyi iyi değerlendirmek için tembellikten kaçınman gerekecek. 

Sağlık

Enerji seviyeni artırmak için biraz daha fazla hareket etmen gerekebilir. Genellikle daha fazla enerji olduğunda hareket etmemiz gerekiyormuş gibi bir algı vardır ancak bunun tam aksini yapmayı kendine öğretmelisin. 

Aşk

Romantik açıdan iyi bir potansiyel taşıyabilirsin bugün. Ancak her şeye duygularla yaklaşmaman gerekebilir. Karşı tarafı tanımak, kendi hislerinden emin olmanı kolaylaştırabilir. O yüzden önceliği bu kişiyi tanımaya vermelisin. 

Para

Yaşanan iyi gelişmeleri, güzellikleri, maddi konulara daha sıkı odaklanmaya yönlendirmen gerekecek. İyi bir enerjin varsa bu enerjiyi bugün üretkenliğe verebilirsin. Daha sıkı çalışmalar sana iyi gelebilir.

Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: Sevgili Kova;

Genel

Kendine ufak bir zaman ayırmak ve olan bitene odaklanmak sana iyi gelecek. Daha önceden fark etmediğin detayları bugün daha rahat görebilirsin. Biraz kendince düşünmek senin için daha iyi kapılar açabilir. 

Sağlık

Sağlıklı alışkanlıklar kazanmak için biraz kendini zorlaman gerekebilir. Çünkü bu tarz alışkanlıklar kendiliğinden oluşmaz. Öz disiplin sağlamak ve bir şeylere daha sıkı bağlanmak sana düşebilir bugün. 

Aşk

Aşk konusunda güzel hislere kendini açabilirsin. Eğer hoşlandığın birisi varsa onu daha iyi tanımak için bir adım atabilirsin. Bazı konularda karşı tarafa kendini daha iyi ifade etmen ve bu durumdan mutlu olman olası. 

Para

Bugün zihnini çalıştırmak parasal konulara daha dikkatli odaklanmanı kolaylaştırabilir. Zihnini çalıştıracak aktivitelere odaklanmalı ve üretken olmak için gereken koşulları oluşturmalısın bugün.

Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: Sevgili Balık;

Genel

Bugün etrafındaki insanların neyi, nasıl algıladığına dikkat edebilirsin. Bazı şeyler seni pek mutlu etmeyebilir. Ancak kendi doğrularını oluşturmak ve başkası ne derse desin doğrularından şaşmamak seni daha iyi bir ruh haline koyacak. 

Sağlık

Kan dolaşımını artırman gerekecek bugün. Ev içindeysen, evde yapabileceğin egzersizlere odaklanabilirsin. Dışarı çıkma ihtimalin varsa o zaman daha fazla yürümek sana iyi gelebilir. Bırak damarlarına kan gitsin. 

Aşk

Bugün dış etkilere kendini açmak aşk konusunda keyifli gelişmeler yaşamanı sağlayabilir. Yeni bir muhabbet, flörtleşme sana iyi gelebilir. Aşk konularında kendini içine kapatmamalısın. 

Para

Bugün biraz keyfe göre bir gün geçirmen olası. Her şeyi parasal değerine göre görmeyebilirsin. Eğlenmek, keyifli bir vakit geçirmek sana daha iyi gelecek.