Gündem

Bugüne ve yarına ait Günlük Burç Yorum analizi 26 Şubat 2023 Pazar

Günlük Burç Yorum

Bugüne ve 26 Şubat 2023 Pazar gününe ait 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek analizine bakalım

Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 26 Şubat 2023 Pazar ) yorum ve analizlerine bakalım.
Günlük Burç Yorum
Bugün Tüm Burçların 26 Şubat 2023 Pazar gününe ait Yorumularını inceleyelim

Koç: Çok iyi bildiğin bir konu hakkında yanlış bilgi vermemek adına bugün daha dikkatli olman şart. Maddi anlamda çeşitli arayışlar adına alternatif iş kollarında bulunabilirsin.

Boğa: Bugün bu iyiliği yaşantına yansıtıyorsun. Moralinin iyi olması arkadaşlarınla olan ilişkine de yansıyor. Ailenin önemli bir konu hakkında sana anlattıkları ilgini çekebilir.

İkizler: Uzun zamandır hayata geçirmek istediğin konularda somut adımlar atıyorsun. Arkanda ailen ve arkadaşlarının desteğini görmek cesaretini arttırıyor. Yakın arkadaşlarından birinin işinden ayrılması seni etkileyebilir.

Yengeç: Kardeşinle aranda geçecek bir konuşma şiddetli bir tartışmaya dönebilir. Çizgini bozmamanda fayda var. Aynı ortamda bulunduğun ama iletişime girmek istemediğin kişilerle arana mesafe koyabilirsin.

Aslan: İçindeki mücadelenin ve hırsın arttığını hissedebiliyorsun. Ticaretle uğraşan bir Aslan burcuysan bugün yapacağın herhangi bir alım – satım işinde aceleci davranmamalısın. Çocuklu bir Aslan burcuysan, çocuğunun yaşadığı sorunda ona manevi destek veriyorsun.

Başak: Zaman ile aran pek iyi olmayabilir. Kendince rayına oturttuğun planlarının istediğin gibi işlemediğini görmek seni sıkıntıya sokabilir. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, yakın bir arkadaşının seni tanıştırdığı kişi ilgini çekebilir.

Terazi: İnsanlarla kurduğun ilişkilerde bugün çok önemli geri dönüşler alabilirsin. İşyerinde verdiğin emekler ve özveri karşılığında hayalini kurduğun terfii alabilirsin. Uzun süreli bir ilişkin varsa, ileriye dönük kararlar almak için doğru bir zamanda olduğunu düşünebilirsin.

Akrep: Maddi anlamda belli beklentiler içinde olabilir, borç verdiğin birisinden geri dönüş bekliyor olabilirsin. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, sevgilinin yeni bir iş bulması seni mutlu ediyor.

Yay: Verdiğin kararların sonuna kadar arkasında durduğun bir gün. Önemli bir konu hakkında ailen ile konuşabilir, onların konu hakkındaki düşünceleri sana doğru gelmeyebilir. İkili ilişkilere karşı olumlu bakamadığın bir gündesin.

Oğlak: İş arkadaşlarından birisi hakkında duydukların gün boyunca seni düşündürebilir. Kendi işini kurmak isteyen bir Oğlak burcuysan, maddi ve manevi anlamda alacağın beklenmedik destek cesaretini arttırabilir.

Kova: Günün büyük bir kısmı senin için yorucu geçebilir. Kapsamlı bir hazırlık ve toparlanma sürecine girebilirsin. İlişkisinde sorunları olan bir Kova burcuysan, yakın bir arkadaşın bu konuda sana yardımcı olabilir.

Balık: Bugün beklenmedik harcamalar yapabilirsin. Maddi anlamda gücün azalabilir. İşyerindeki bazı durumlar bugün daha fazla yorulmana sebep oluyor. Evli bir Balık burcuysan, akşama sürpriz bir misafir sizi neşelendirebilir.