Gündem

Bugüne ve yarına ait Günlük Burç Yorum analizi 23 Şubat 2023 Perşembe

Bugün Tüm Burçların 23 Şubat 2023 Perşembe gününe ait Yorumularını inceleyelim

Bugüne ve 23 Şubat 2023 Perşembe gününe ait 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek analizine bakalım

Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 23 Şubat 2023 Perşembe ) yorum ve analizlerine bakalım.
Bugün Tüm Burçların 23 Şubat 2023 Perşembe gününe ait Yorumularını inceleyelim
Bugün Tüm Burçların 23 Şubat 2023 Perşembe gününe ait Yorumularını inceleyelim

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç; yaşanan olayların dışında kalmak ve objektif olmak için mücadele ediyor olsan da ilişkilerinde zorlandığın bir gün olabilir. Sabah saatlerinde üzerinde hissedebileceğin birtakım duygusal baskılar, senin de bazı gizli saklı olayları ortaya çıkarmana neden olabilir. Temkinli olmakta fayda var.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa; kendine yapılmasını istemediğin bir olayı, başkalarına da yapmaman gereken bir günde olabilirsin. Keyifli bir hafta sonu planı için arkadaşlarını ikna etme konusunda oldukça baskıcı olabilir, empatiden uzaklaşabilirsin. Ay’ın karşıt burcuna geçmesiyle, orta yolu bularak taviz vermekten yana olabilirsin.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler; sevdiklerinin ya da partnerinin ilgisiz ve uzak duruşundan şikâyetçi olman mümkün. Zihninde kurguladığın gereksiz endişeler saplantılı bir hal alabilir, tutkularına yenik düşebilirsin. Koşulları zorlamak yerine keyif aldığın hobinle ilgilenebilir, çocuklarla veya toprak işleriyle ilgilenebilirsin.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç; ilişkilerinde uyum ve dengeyi kurmakta zorlandığın, haftanın en zorlu günlerinden bir olabilir. Karşındaki insanların hem manipülatif davranışlarına maruz kalabilir hem de söylemlerinden etkilenerek suçluluk psikolojisine girebilirsin. Suyun dinlendirici ve rahatlatıcı enerjisi sana çok iyi gelecektir.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan; dün geceden beri planlarının sürdürülebilirliği konusunda bir takım engeller yakanı bırakmamış olabilir. Bu durum kendi içinde huzursuzluk ve gerilim yaratabileceği gibi yakınlarınla olan ilişkinde de uyumsuzluk yaşatabilir. Büyük plan ve beklenti içine girmeden, başkalarında olanlara özenmeden kontrolünü sağlayabilmelisin.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak; özellikle romantik ilişkilerinde çok eleştirisel olabilir, söylemlerini silah olarak kullanabilirsin. Kendi içinde yaşadığın huzursuzluğu, sevdiklerini kırarak veya suçlayarak aktarmaya çalışman doğru bir davranış olmayabilir. Yargısız infaz yapmak yerine, dinlemeyi ve empati kurmayı denemelisin.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi; paylaşımcı yönünü ve beraber hareket etme isteğini çok da gösteremediğin bir gün olabilir. Gün içerisinde her türlü ilişkinde kontrolü elde tutmakta zorlanabilirsin. Ailenle ilgili alacağın sorumluluk gözünü korkutuyor olabilir. Akşamüzeri ekonomik konularda yeni bir bütçeleme yapmak durumunda kalabilirsin.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep; bugün sana ya da bir başkasına ait birtakım duyguları aşırı sahiplenebilir, karşındaki insanları manipüle etmeye meyilli olabilirsin. Bu ara sevgiye olan bakış açın başkalaşmış ve dönüşüme açık olabilir. Akşamüzeri, günün seni zorlayan enerjisinden uzaklaşabilir, takıntı yaptığın konuları kafandan atma fırsatı yakalayabilirsin.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay; bugün akşam gitmeyi planladığın organizasyonu bütçeni zorlayacağını düşünerek endişelenip iptal edebilirsin. Akşamüzeri kontrolcü olmayı bırakıp, akışta kalmak isteyebilir, zihnini yoran maddi konuları öteleyebilirsin.  Gizli saklı işlerden ya da ilişkilerden fayda görmen de mümkün.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak; bu ara üst üste gelen sorumlulukların hayatı daha ciddiye almana yol açabilir. Yaptığın iş ile bağlantılı araştırmalarında biraz takıntılı davranman mümkün. Sözlerinin gücünü kullanarak başkalarını etkilemek isterken, karşındakilerinin menfaatlerini de gözetmeye bakmalısın. Flört etmekten hoşlanacağın dönemdesin.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova; rutinin dışında farklı bir hafta sonu geçirme niyetinde olabilirsin. Fakat programın kontrolün olmayan nedenlerden dolayı engellenebilir. Alıngan ve kırılgan hallerin yüzünden gün boyu sosyal çevrenin dilinden düşmeyebilirsin. Diğer taraftan sorunlu ve takıntılı insanları hayatına çekmen ve oyunlarına gelmen mümkün.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık; gün içerisinde oluşabilecek olayları abartmadan önce içsesini dinleyerek birçok şeyin allak bullak olmasını engelleyebilir, olası krizleri önleyebilirsin. Sosyal veya yakın çevre ilişkilerinde mümkün olduğunca sakinliğini korumalı ve adil olmaya çalışmalısın. Karşındakini dinlemende ve söz hakkı vermende fayda var.