Burçlar

10 Ekim 2023 salı Günlük Burç Yorumları analizi / iş, aşk, sağlık ve kariyer

Pazartesi Tarihli yorumlarına bakalım

Sevgili Okurlar, Bugün sizler için sırasıyla tüm burçların   10 Ekim 2023 salı Tarihli yorumlarına bakalım.İşte güne dair gelecek,aşk, sağlık ve kariyer değerlendirmeleri.

Pazartesi Tarihli yorumlarına bakalım

Burç Yorumları içerisinde yer alan tüm değerlendirmeler hayatınıza şekil verebilecek, karar almanızda yardımcı olabilecek ve yaşantınızı daha üst seviyelere çıkarabilecek bilgiler içeriyor

10 Ekim 2023 salı Tarihli yorumları

Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

KOÇ ve Yükselen Koç: Sevgili Koç;

Genel

Gelecekte neler yapacağını daha net görmek için bugün planlar yapabilirsin. Maddi açıdan da manevi açıdan da halledilmesi gereken meseleler için yeni fikirler geliştirebilirsin. Sağlıklı kararlar almak için iyi bir gün olabilir

Sağlık

Egzersizlere özen göstermen gerekebilir. Spor salonuna gidemiyor olsan bile evinde esneme hareketleri ve ufak hareketlerle enerjini tekrar kazanabilirsin. Günlük rutin hazırlaman önemli olabilir. 

Aşk

Aşk söz konusu olduğunda herkesin ne kadar garip davrandığını fark edebilirsin. İnsanların bu kadar esnek davranması veya değişik hareketlere girmesini yargılamadan önce onlara anlayışla yaklaşmalısın. 

Para

Bugün dostu düşmandan ayırt edebilirsin. Bunu da maddi durumlarla görebilirsin. Her zaman desteğini isteyen insanlar, senin bir şeye ihtiyacın olduğunda neler yapıyor, daha net görebilirsin.

Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: Sevgili Boğa;

Genel

Daha önceden vakit ayıramadığın bir konuya daha fazla vakit ayırabilirsin. Güzel ve keyifli gelişmeler görmek için bu konulara vakit ayırman gerekebilir. Güzel şeylere vakit ayırman ve bunun için çaba göstermen sana da fayda sağlayacak. 

Sağlık

Kızgınlık, öfke, duygu patlamaları… Bunlarla başa çıkmanın bir yolu kendince vakit geçirmen olabilir. Kendi hislerini daha net görmek için meditasyon konularına dikkat edebilirsin. 

Aşk

Aşk konusunda pozitif bir durum gündeme gelebilir. Yeni bir insan ile iletişimini artırabilirsin. Karşındaki insanı daha fazla tanımak için yeterince vaktin olabilir. Sağlıklı iletişimler seni mutlu edebilir. 

Para

Yanlış yapma lüksünün olmadığını biliyorsun. Söz konusu olan maddi durumlar olduğunda bir şeyleri daha sağlıklı görmen gerekecek. Ayaklarının yere sağlam basması için tasarrufa gidebilirsin.

İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler;

Genel

Bugün ilgileri üstünde daha fazla toplayabilirsin. Etrafındaki insanlar seni daha fazla beğenebilir. İnsanlarla iletişim kurmak ve daha güzel sohbetlere girmek enerjini yükseltebilir. 

Sağlık

Sağlıklı beslenmek ve vücudunun toksinlerden arınması önemli olabilir. Yediklerine özen göstermek, bol bol su tüketmek sana daha iyi gelebilir. Hem yediklerine hem de tükettiğin su miktarına daha dikkat etmen gerekebilir. 

Aşk

Sevdiğin kişiyi mutlu etmek için çabalara girebilirsin. Aranızdaki muhabbeti daha iyi bir noktaya getirmek için harekete geçebilirsin. Bazı planların ve tekliflerin senden gelmesi daha güzel olabilir. 

Para

Bazı şeyler için kendinle yüzleşmek istemeyebilirsin. Ancak maddi konularda durumu net ve objektif görmek için kendini zorlamalısın. “Öyle olacak, böyle değişecek” olarak değil de “şu an durum bu” demek daha önemli olabilir.

Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Sevgili Yengeç;

Genel

Bugün bazı gecikmeler, elektronik eşyalarda sıkıntılar canını sıkabilir. Bazı aksaklıklara hazırlıklı olmalısın. Eğer bir şeyi hallederken işin rast gitmiyorsa enerjini negatif olarak yönlendirmemek sana düşebilir. 

Sağlık

Evde kendine yemek hazırlamak ve daha sağlıklı tercihlerde bulunmak enerjini artırabilir. Daha keyifli ve rahat bir gün için yediklerine özen göstermelisin. Kendin için yemek yapmak hem ruhunu hem de bedenini doyurabilir. 

Aşk

Aşk konusunda daha pozitif etkiler olabilir. Sevdiğin kişinin anlayışlı ve pozitif tavrıyla karşılaşabilirsin. Bir şeylerin daha kolay yoluna girmesi seni de mutlu edecek. 

Para

Bir şeyi ucuz gördüğün için satın alıp daha sonra kazıklandığını düşünebilirsin. O yüzden bugün para harcamadan iki kere düşünmen daha doğru olabilir. Maddi açıdan etrafındakilerin seni kandırmasına fırsat vermemelisin.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: Sevgili Aslan;

Genel

İletişim konuları sana daha pozitif durumlar getirebilir. Gerek insan ilişkilerinde gerek iş konularında kendini yeniliklere açmalısın. İletişim ile gelebilecek teklifler ve değişimleri değerlendirmen gerekecek. 

Sağlık

Canını sıkan şeylerle yüzleşmek için sakin olman gerekecek. Öfke ile hareket etmemeli, yapıcı davranmalısın. Bu ruh haline girebilmek için kendince zaman geçirmen gerekebilir. 

Aşk

Canını sıkan mevzuları göz ardı etmemelisin. İçine sinmeyen mevzuları dile getirmek, onları çözmeye bir adım daha yaklaştırabilir seni. Aşk konularında yapıcı olup sıkıntıları dile getirmeyi öğrenmelisin. 

Para

Bugün stresle negatif düşüncelere girmemelisin. Hayatının gidişatının genel resmine odaklanmalısın. Maddi açıdan daha pozitif kalmanın faydasını daha fazla görebilirsin çünkü.

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: Sevgili Başak;

Genel

Süregelen ortamlarında farklı bir etki kendini gösterebilir. Her zamankinden farklı bir ruh hali seni sarabilir. Bu enerjinin nereden geldiğini görmek için biraz gözlem yeteneğini kullanman gerekecek. 

Sağlık

Yoga gibi egzersizler hayatında güzel değişimler başlatabilir. Hem esneme hareketleri ile kaslarını açabilir hem de meditasyon ile zihnini boşaltabilirsin. Bugün bu konulara odaklanman gerekecek. 

Aşk

Aşk konusunda bazı şeyler tam da beklendiği gibi gitmeyebilir. Ancak yeni durumlara kendini açman gerekecek. Bir şeyleri daha net görmek ve anlamak için kendine zaman tanımalısın. Her şeyi tek bir anda kararlaştırmak için acele etmemelisin. 

Para

Emeklerinin karşılığını almak için ayakların yere sağlam basmalı. Bir şeyleri daha net görmek ve kendi çabalarının arkasında durmak sana daha iyi gelebilir. Maddi açıdan daha mantıklı kararlar almak adına emeklerine sahip çıkmalısın.

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: Sevgili Terazi;

Genel

Kendini geliştirecek konulara daha fazla vakit ayırabilirsin. Öğrenmek, kendini geliştirmek gibi durumlar için daha pozitif etkilere kendini açman gerekecek. Boş durmamalı ve gününü güzel etkinliklerle doldurmalısın. 

Sağlık

Daha fazla egzersiz için ortamları yoklayabilirsin. İyi bir yürüyüş, sağlıklı bir koşu veya daha aktif bir gün için elinden geleni yapabilirsin. Hastalığa karşı önlemlerini baskın tutarak güzel bir enerji yakalayabilirsin. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile aranda epey bir enerji olacak. Ama bu enerji çokluğu gerginliğe de sebep olabilir. Her şey iyi giderken bir anda canınızı sıkmamalısınız. Pozitif kalmak ve sakin olmak her şeyden önemli olabilir. 

Para

Bugün işlerine biraz yaratıcılık katmalısın. Her zamankinden biraz daha farklı yönelmen daha güzel paralar kazanmana vesile olabilir. Maddi konularda daha güzel gelişmeler elde edebilirsin.

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: Sevgili Akrep;

Genel

Eski bir arkadaşla karşılaşabilir veya onunla tekrar iletişime geçebilirsin. Geçmişte olan bitenleri hatırlamak ve bu kişiyle iletişimini kuvvetlendirmek sana daha iyi gelebilir. İletişim seni güzel şeyleri hatırlamaya itebilir. 

Sağlık

Gün içerisinde daha enerjik olabilmek için neler yapabileceğine bakabilirsin. Egzersiz, sağlıklı beslenme, daha planlı bir gün sana daha iyi gelecek. Sağlığını düşünmek için iyi bir gün. 

Aşk

Aşk konularında kafan karışabilir. Bir şeyler tam istediğin şekle girmeden önce kendine çeki düzen vermen gerekecek. Sakin kalmak ve yapıcı davranmak önemli olabilir. 

Para

Sabah uyandığın anda gün içinde neler yapman gerektiğini, sorumluluklarını bilmelisin. Bir şeyleri erkenden halletmek, planlı davranmak daha güzel gelişmeler görmene vesile olabilir.

Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: Sevgili Yay;

Genel

Sevdiğin insanlarla kuracağın iletişim sana daha iyi gelebilir. Bazı konularda net ve direkt olmak aklına takılanların üstesinden gelmene vesile olabilir. İçine atmamalı, daha fazla konuşmalısın. 

Sağlık

Söylenen kelimeler kulağını tırmalayabilir. Bunu aşmanın yolu, sevdiğin insanların neden hayatında olduğunu hatırlamak ve güzel şeylere fırsat vermek. Negatif enerjilerle başa çıkmak için sevdiklerinden destek almalısın. 

Aşk

Aşk konularında farklı olana odaklanabilirsin. Sağlıklı ve güzel iletişimler kurmak için yeniliğe gidebilirsin. Geçmişte kalan ve sana hiçbir şekilde mutluluk vermeyen etkileri aşman gerekecek. 

Para

Maddi konularda daha fazlasını elde etmek için yeterli enerjin olsa da iş bir yerde tıkanabilir. Yaratıcılık ve fikir üretme konusunda kendini geliştirmen gerekecek. Eğer kendi fikrini geliştiremiyorsan başkasına yardım etmek mantıklı olabilir.

Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sevgili Oğlak;

Genel

Daha güzel gelişmeler elde etmek için yaratıcı fikirler geliştirmen gerekecek. Her zamanki işlere odaklanmak sana fayda sağlamayabilir. Zihnini açmak ve farklı konulara odaklanmak için ilham alacağın şeylere odaklanman gerekecek. 

Sağlık

Hayatında pozitif değişimler yapman gerekebilir. Sağlıklı ve güzel değişimler seni daha iyi bir enerjiye itebilir. Alışkanlıkları değiştirmek ve sağlıklı rutinler oluşturmak için iyi bir kuvvet bulabilirsin. 

Aşk

Flörtleşmek, keyifli sohbetler seni daha fazla sarabilir. Hele ki istemediğin insanlarla aynı ortamlarda kalmak zorunda kaldıysan. Aşk konusunda daha pozitif etkilere kendini açmalısın. 

Para

Etrafındaki herkes işinde gücünde, kendi hayatına odaklanmış olabilir. Bugün bu durumda senin de kendi işine odaklanman daha doğru olabilir. Maddi konularda kendine göre hareket etmelisin.

Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: Sevgili Kova;

Genel

Bazı planların gecikmesi, iptal olması seni üzebilir. Kontrolün dışında gerçekleşen konular seni biraz yoracak. Ancak bu süreçte planları esnek tutmak ve ikinci bir plan geliştirmek, yapıcı davranmak senin için daha önemli olabilir. 

Sağlık

Kendini ruhen ve bedenen beslemenin yollarını aramalısın. Daha sağlıklı kararlar almak ve daha keyifli günler geçirmek için kendine iyi bakmalısın. Yediklerine, odaklandıklarına dikkat etmek ve pozitif değişimler yapmak senin için önemli olabilir. 

Aşk

Bugün sürprizler görmek seni daha da mutlu edebilir. Aşk konularında daha pozitif etkiler görebilirsin. Sevdiğin kişi seni mutlu etmek adına daha fazla şey yapabilir. Bu güzel ve pozitif etkileri kendine çekeceksin. 

Para

Bugün büyük gelişmeler görememiş olabilirsin ancak ileride daha fazla şeyi elde etmek için istikrarlı olman gerekecek. Yapman gereken şeyleri yapmak ve sorumluluklarını bilmek sana doğru gelebilir.

Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: Sevgili Balık;

Genel

Sevdiklerinle daha fazla vakit geçirmek sana daha iyi gelecek. Arkadaşlıklar, aile ilişkileri daha ön plana geçebilir. İletişimler kurmak ve daha güzel gelişmelere vesile olmak sana daha iyi gelebilir. 

Sağlık

Yoğun günleri önceden planlamak, enerjini neye vereceğini de belirlemene vesile olabilir. Gün içerisinde enerjinin devam etmesi de sağlığın için önemli olabilir. O yüzden planlı, programlı olmalısın. 

Aşk

Hoşlandığın kişiyi daha net tanımak için fırsat tanımalısın kendine. Bir şeyleri kestirip atmamalısın. Daha sağlıklı iletişimler kurmak için karşındaki insana fırsat vermen gerekebilir. 

Para

Bugün bir şeyler yolunda gitse bile kendi içinde negatif düşüncelere sahip olabilirsin. Bugün bu konuda dikkatli olman ve kendini yükseltecek düşüncelere odaklanman önemli olabilir.